Schoonheid zit van binnen.

Mijn taak is om deze aan de buitenkant nog een beetje extra te accentueren.

Make-up is kunst, schoonheid een beleving.

Sinds 2007 ben ik, Renee, professioneel allround visagiste. Een vak waar ik met ontzettend veel passie en enthousiasme mijn liefde voor make-up kan delen met anderen. 

Mijn carrière is vroeg begonnen, op 19 jarige leeftijd werd ik zelfstandig ondernemer van mijn praktijk voor huidverzorging. Dit was tevens de start van mijn carrière als visagiste. Jarenlang mag ik mijn grote passie ook mijn beroep noemen. En wat is er nu mooier dan dat. Make-up is een gevoel, make-up is een beleving, make-up is iets waar we bijna dagelijks mee bezig zijn, make-up is creativiteit of gewoon een goede camouflage van een lange nacht ;)

​Als visagiste vind ik het heel belangrijk om de wensen van mijn cliënten voorop te stellen. Waar voelt een cliënt zich prettig bij, wat zijn de wensen en hoe kan ik deze vervullen? ​Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen en trainingen gevolgd in mijn vakgebied. Ik ben erg leergierig en hierdoor op de hoogte van de laatste trends.

Een dagmake-up, een bruidsmake-up en een beauty shoot, bij Renee Hovestadt Visagie bent u aan het juiste adres. Wilt u meer weten en een telefonische kennismaking plannen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Visagie in het buitenland

Het ja-woord geven in het buitenland wordt steeds populairder. Prachtige exotische locaties, gegarandeerd mooi weer en een zeer bijzondere ervaring voor het bruidspaar en hun gasten. Maar wat moet je als bruid dan regelen voor jouw visagie en kapsel? Want een buitenlandse visagiste en kapster heb je nog nooit eerder ontmoet en kennen je wensen en voorkeuren niet. Om dit probleem te voorkomen, heb ik een extra service, namelijk visagie in het buitenland. Want wat is er nu fijner om je eigen visagiste mee te nemen naar je buitenlandse bruiloft.

De proefsessie vindt dan gewoon plaats in de salon, maar voor de grote dag ga ik mee op locatie naar het buitenland. Op deze manier heb je toch een vertrouwd persoon om je heen op deze spannende dag. En je weet precies wat je te wachten staat qua kapsel en make-up. Geen verrassing op deze dag, want die zijn er op een buitenlandse locatie altijd al genoeg.

Prijzen worden besproken en zijn afhankelijk van de locatie en de mogelijkheden met het vervoer en verblijf.
Heb je hier interesse in en wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op.

Say yes to beauty

Een bijzondere gelegenheid, trouwen, feestje, fotoshoot, tv opnames of eens lekker ontspannen? Bij Renee Hovestadt Visagie kan dit allemaal! Heeft u andere of aangepaste wensen dan kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Gelaat

Epileren € 16,50
Harsen bovenlip € 16,50
Harsen gelaat (kin, kaaklijn, wangen en bovenlip) € 20,50
Wenkbrauwen verven € 16,50
Wimpers verven € 16,50
Wellness behandeling inclusief epileren € 51,50
Wellness behandeling inclusief epileren zonder massage € 46,50
Microneedling behandeling € 88,50
Peeling gelaat € 68,50
Alginaat masker Casmara € 21,00
Massage lichaam € 80,00

Pedicure

Pedicure behandeling € 29,50
Pedicure behandeling inclusief lakken € 33,50
Nagels knippen en frezen € 15,50
Likdoorn verwijderen € 11,50

Visagie

Bruidsmake-up inclusief proefmake-up € 125,-
Bruidsmake-up op locatie inclusief proefmake-up € 150,-
Bruidskapsel inclusief proefkapsel € 85,-
Bruidskapsel op locatie  inclusief proefkapsel € 110,-
Proefmake-up en proefkapsel € 75,-
Make-up bruiloft gast € 40,-
Make-up bruiloft gast op locatie € 60,-
Kapsel bruiloft gast € 40,-
Kapsel bruiloft gast op locatie € 60,-
Touch up make-up en kapsel op locatie € 45,-
All-in bridal pakket (make-up en kapsel op locatie) € 240,-
Say yes to beauty pakket (Make-up en kapsel op locatie inclusief proef in combinatie met fast facial, epileren en modelleren wenkbrauwen.) € 300,-

Overige

Manicure inclusief lakken € 31,95
Kleuranalyse compleet € 90,00

Contact

Buiten de openingstijden gelieve gebruik te maken van email, whatsapp of spreek een voicemail in.

  • 06 36191262

  • reneehovestadt88@gmail.com

  • Spoorstraat 56, 6361 XZ  Nuth

Uitsluitend geopend op afspraak op onderstaande openingstijden. Werktijden kunnen uiteraard variëren, vraag naar de eventuele mogelijkheden.

  • Maandag: 08:00 – 22:00 uur

  • Dinsdag: 08:00 – 17:30 uur

  • Zaterdag: 08:00 – 17:30 uur

Ik kom inmiddels al een aantal jaren bij Renee in haar salon. Renee is heel professioneel, secuur en fijn in de omgang. Je kunt altijd bij haar terecht met vragen omtrent o.a. je huid en je krijgt dan eerlijk en deskundig advies met daarbij een passende behandeling. Ook de producten voor thuis zijn een echte aanrader. Hierin blijft zij ook de markt monitoren en blijft ze altijd op zoek naar producten die passen bij haar behandelingen.

Door het brede scala aan behandelingen in haar salon vind je altijd iets dat bij je past.  Voor mijn bruiloft afgelopen jaar heeft Renee onder andere de visagie verzorgd. Ook hier heeft ze een luisterend oor naar de wensen die je zelf hebt, maar zal ze ook op een eerlijke en professionele manier feedback geven.

Kortom, ik ga graag naar de salon Pieris Napi en hoop dit nog heel lang te kunnen blijven doen.

Anouk

Renee is naast een zeer bekwame schoonheidsspecialiste en visagist ook nog eens een super leuk mens. Ze luistert heel goed naar wat je wilt en denkt ook mee wat daadwerkelijk bij je past. Dankzij haar is de start van onze trouwdag heel ontspannen verlopen. Dit kwam mede dankzij het proefkapsel en make-up dat van te voren uitgebreid werd getest, maar ook dankzij haar ervaring. Ze weet wat ze doet en is heel professioneel in de uitvoering van haar vak. Zelfs met mijn ‘hopeloos stijl haar’ wist ze precies te creëren wat ik wilde én bleef het ook nog eens de hele dag perfect zitten. Datzelfde ging op voor de make-up, zelfs na het laten van wat tranen tijdens onze ceremonie! Naast haar professionaliteit is ze ook nog eens heel gezellig en ontspannen. Meezingen en dansen op de muziek, lekker kletsen of juist de stilte opzoeken voor de opperste concentratie, Renee zorgde voor de juiste sfeer tijdens die spannende voorbereiding op onze grote dag. Bij Renee ben je in veilige handen, ik raad haar dan ook echt aan iedereen aan!

Daisy

Ik word nog steeds blij als ik naar de foto’s kijk van onze mooie dag. En wat begon de dag gezellig, toen Renee bij mij thuis kwam voor de visagie. Door haar enthousiasme en geklets, vloog de tijd voorbij en was alle spanning meteen verdwenen. De make-up was heel natuurlijk, precies zoals bij mij paste en kwam goed tot uitdrukking op de foto’s. Door de goede kwaliteit van producten bleef de make-up de gehele dag goed zitten, zelfs op een zeer warme zomerdag. Kortom, Renee heeft ervoor gezorgd dat ik er perfect uitzag op mijn grote dag!

Charelle