Kom volledig tot rust, een unieke wellness ervaring.

Van een tekening op kladpapier naar een professionele, moderne schoonheidssalon met huiselijke sfeer.

Ik ben Renee Hovestadt en sinds 2007 trotse eigenaresse van deze mooie salon. Door mijn basisopleiding en vele verschillende cursussen en opleidingen, ben ik inmiddels een ervaren allround schoonheidsspecialiste, pedicure, visagiste, manicure en kleuranaliste. Tevens werk ik met veel plezier 3 dagen per week als huidspecialiste en doktersassistente, gespecialiseerd in dermatologie bij Mosaderma kliniek in Hoensbroek. Door mijn ervaringen en kennis te combineren, heb ik een brede kijk op en interesse voor huidproblematiek.

Voor een breed scala aan behandelingen kunt u terecht in mijn salon. Op deze site, bij de prijslijst, vindt u informatie over de behandelingen en producten. Momenteel werk ik met het merk Cenzaa. Dit merk combineert wellness, huidverbetering & cosmedische huidtherapie in al hun producten. Dit biedt mij dus de kans uw huid en huidproblematiek zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Tevens kunt u terecht voor de producten van het merk Sen&zo. Een gehele lijn producten voor body en home op basis van 5 krachtige geuren uit de natuur. Mocht u vragen hebben over bepaalde behandelingen of vindt u niet wat u zoekt, neem dan gerust contact met mij op.

Een dagmake-up, een bruidsmake-up en een beauty shoot, bij Renee Hovestadt Visagie bent u aan het juiste adres. Wilt u meer weten en een telefonische kennismaking plannen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

In de salon werk ik volgens afspraak, dus bel, mail of app als u toe bent aan een heerlijk rustmoment voor uzelf. De salon is rolstoeltoegankelijk, u kunt er pinnen en er is voldoende parkeergelegenheid.

Een unieke wellness ervaring in een persoonlijke sfeer met hoogwaardige producten

Say yes to beauty

Salon Pieris Napi biedt u een unieke wellness ervaring in een persoonlijke sfeer met hoogwaardige producten. In de salon staat u centraal, elke behandeling wordt aangepast aan uw eigen behoefte en natuurlijk, de behoefte van uw huid. Even weg van alle dagelijkse drukte en een moment voor uzelf, dat is het doel van Salon Pieris Napi. Heeft u andere of aangepaste wensen dan kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Gelaat

Epileren € 16,50
Harsen bovenlip € 16,50
Harsen gelaat (kin, kaaklijn, wangen en bovenlip) € 20,50
Wenkbrauwen verven € 16,50
Wimpers verven € 16,50
Wellness behandeling inclusief epileren € 51,50
Wellness behandeling inclusief epileren zonder massage € 46,50
Microneedling behandeling € 88,50
Peeling gelaat € 68,50
Alginaat masker Casmara € 21,00
Massage lichaam € 80,00

Pedicure

Pedicure behandeling € 29,50
Pedicure behandeling inclusief lakken € 33,50
Nagels knippen en frezen € 15,50
Likdoorn verwijderen € 11,50

Visagie

Bruidsmake-up inclusief proefmake-up € 125,-
Bruidsmake-up op locatie inclusief proefmake-up € 150,-
Bruidskapsel inclusief proefkapsel € 85,-
Bruidskapsel op locatie  inclusief proefkapsel € 110,-
Proefmake-up en proefkapsel € 75,-
Make-up bruiloft gast € 40,-
Make-up bruiloft gast op locatie € 60,-
Kapsel bruiloft gast € 40,-
Kapsel bruiloft gast op locatie € 60,-
Touch up make-up en kapsel op locatie € 45,-
All-in bridal pakket (make-up en kapsel op locatie) € 240,-
Say yes to beauty pakket (Make-up en kapsel op locatie inclusief proef in combinatie met fast facial, epileren en modelleren wenkbrauwen.) € 300,-

Overige

Manicure inclusief lakken € 31,95
Kleuranalyse compleet € 90,00

Contact

Buiten de openingstijden gelieve gebruik te maken van email, whatsapp of spreek een voicemail in.

  • 06 36191262

  • reneehovestadt88@gmail.com

  • Spoorstraat 56, 6361 XZ  Nuth

Uitsluitend geopend op afspraak op onderstaande openingstijden. Werktijden kunnen uiteraard variëren, vraag naar de eventuele mogelijkheden.

  • Maandag: 08:00 – 22:00 uur

  • Dinsdag: 08:00 – 17:30 uur

  • Zaterdag: 08:00 – 17:30 uur

Al enkele jaren geniet ik bij salon Pieris Napi van de wellnessbehandeling. Ik vind het puur verwennerij gedurende een kleine 2 uur. Warm ingestopt, onder het genot van een relax-muziekje, snuif ik de lekkere geuren van de fijne produkten van huismerk Cenza op en laat mijn huid door de kundige handen van Renee behandelen. Reinigen, harsen, scrubben, masseren en steeds weer nieuwe maskers. Soms vertellen we gezellig en soms is het gewoon lekker stil. Voor mijn voeten wordt ook gezorgd terwijl ik nip van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Een heerlijk uitje…..’n echte aanrader dus!

Anouk

Ik kom inmiddels al een aantal jaren bij Renee in haar salon. Renee is heel professioneel, secuur en fijn in de omgang. Je kunt altijd bij haar terecht met vragen omtrent o.a. je huid en je krijgt dan eerlijk en deskundig advies met daarbij een passende behandeling. Ook de producten voor thuis zijn een echte aanrader. Hierin blijft zij ook de markt monitoren en blijft ze altijd op zoek naar producten die passen bij haar behandelingen.

Door het brede scala aan behandelingen in haar salon vind je altijd iets dat bij je past.

Voor mijn bruiloft afgelopen jaar heeft Renee onder andere de visagie verzorgd. Ook hier heeft ze een luisterend oor naar de wensen die je zelf hebt, maar zal ze ook op een eerlijke en professionele manier feedback geven.

Kortom, ik ga graag naar de salon Pieris Napi en hoop dit nog heel lang te kunnen blijven doen.

Yvon

Tien jaar geleden ben ik voor de eerste keer bij Renee geweest en ben niet meer weggegaan. Elke keer weer is het een verwennerij en ze is zeer goed in haar werk. Het is echt genieten en ik ben een zeer tevreden klant. Een echte topper.

Martine

Ik kom inmiddels al een jaar of 8 bij Renee in de salon. In het jaar dat ik ging trouwen ging ik op zoek naar een schoonheidsspecialiste om mijn huid in zo goed mogelijke shape te krijgen voor mijn trouwdag. Ik kwam toen bij Renee terecht via haar website. Na een paar behandelingen was ik al verkocht en heb ik Renee ook verzocht om mijn trouw make-up en kapsel te doen. Dit was de beste beslissing ooit. Renee luisterde zo goed naar mijn wensen en heeft mijn make-up en haar zo mooi gedaan. Ik heb mij dan ook op en top mooi gevoeld om mijn bruiloft.  Ook nu 8 jaar na mijn bruiloft kom ik nog altijd trouw om de 5/6 weken bij Renee in de salon voor mijn Me-time. In die anderhalf uur kan ik heerlijk relaxen. De producten die Renee gebruikt zijn ook altijd top en ruiken heerlijk. Al met al is de salon van Renee een echte aanrader!

Nadia