Freshminerals 


Nederland is al een aantal jaar in de ban van minerale make-up. freshMinerals zorgt nu voor een nieuwe revolutie op het gebied van minerale make-up: foundations met een anti aging effect! De ingrediënten die hier o.a. voor zorgen zijn Vitamine A+C+E die tevens als krachtige antioxidanten hun werk doen. Daarnaast heeft freshMinerals een SPF 20-25 (op basis van mineralen Titanium Dioxide en Zink Oxide) en EPF (Environmental Protection Factor) van 80. Verder bevatten de foundations ook het mineraal silica, dat de huid hydrateert en voor een zijdezacht gevoel zorgt.Daarom is freshMinerals dan ook echt "The Next Generation" op het gebied van Minerale Make-up! Uiteraard is freshMinerals dierproefvrij!


De minerale make-upproducten van freshMinerals zijn de meest natuurlijke make-upproducten die je op je huid kunt aanbrengen. De foundations bestaan uit een mix van natuurlijke mineralen en pigmenten. Deze zijn volledig samengesteld zonder overbodige hulpstoffen ('fillers') die je bij andere minerale merken nogal eens tegenkomt, zoals o.a. talkpoeder en nylon. De samenstelling is vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de poriën kunnen verstoppen of de huid kunnen irriteren. De freshMinerals producten laten je huid volledig ademen, zijn waterafstotend en blijven 24 uur puntgaaf zitten. Het elegante design met glanzend paarsrode, spiegelende dekseltjes geeft de producten een internationale allure, volledig passend bij de superieure kwaliteit van het minerale make-up merk!

freshMinerals bevat alleen zeer exclusieve en hoogwaardig kwalitatieve ingrediënten, die een upgrading zijn van de bestaande minerale make-upmerken op de markt en die daarmee een stap verder gaan in de tijd. De SPF 20-25 in de foundations van freshMinerals is hoger dan de SPF 15 in de meeste minerale make-up merken. Daarnaast zorgt de vitamine E in de foundations voor een bescherming tegen milieuvervuiling, roken, stress etc. De producten zijn waterafstotend en je make-up blijft daardoor de hele dag onberispelijk. freshMinerals heeft een zeer uitgebreid assortiment losse poederfoundations, vloeibare foundations en compacte foundations. freshMinerals heeft tevens oog- en lippotloden, liquid eyeliners en diverse andere make-upproducten.

Waarom freshMinerals?


1. 100% zuivere mineralen. Bevatten geen conserveringsmiddelen, geurstoffen, olie, talk, vullers of binders die de poriën kunnen verstoppen.


2. Titanium en Zink zorgen voor een natuurlijke bescherming tegen de schadelijke invloeden van de zon (SPF 20-25). Door de toevoeging van vitamine E hebben de producten een EPF van 80. Vitamine E biedt na Idebenone van Priori, de hoogste bescherming tegen de vrije radicalen als gevolg van o.a. Milieuvervuiling.


3. De toevoegingen van vitamines, die als sterke antioxidanten werken, zorgen er voor dat de huid verbetert en daardoor jeugdig blijft. De fijne lijntjes, rimpels, vlekjes en onregelmatigheden worden direct minder zichtbaar en op langere termijn verminderen ze.


4. Variabele dekking. Breng in 1 keer aan voor een lichte dekking. Voor gebieden die meer nodig hebben breng je de foundation nogmaals aan of gebruik je de concealer.


5. De foundations voelen gewichtloos en heel natuurlijk aan. Je voelt niet dat je foundation op hebt en het laat geen vlekken achter op je kleding. De huid blijft ademen waardoor het bij iedere temperatuur probleemloos te dragen is.


6. Door toevoeging van Zinc Stearate zijn de foundations op een natuurlijke manier waterafstotend. Zelfs bij transpiratie of zwemmen blijft de foundation onberispelijk.


7. Ideaal voor mensen met huidproblemen en overgevoeligheid voor chemische stoffen. Perfecte dekking en gladde finish voor mensen met hyperpigmentatie rosacea of acne.


8. Handig in gebruik, thuis of onderweg, dankzij de toegevoegde spiegeltjes, kwastjes of poeder en kwast in één.


9. De oogverblindende luxe uitstraling van de diep rood/paarse metallic verpakking zorgt er voor dat het een sieraad is in je tas of op je make-up tafel.


10. Leverbaar in losse poeders, compact en liquid en uiteraard in diverse kleuren. Hierdoor is er altijd een foundation die precies bij jou past, qua kleur en vorm.


11. Kalmerende werking: titanium dioxide en zink oxide kalmeren de huid. Plastisch chirurgen en dermatologen adviseren minerale make-up bij patiënten die laserbehandelingen, peelings, microdermabrasie of plastische chirurgie hebben ondergaan.Home Salon Pieris Napi Producten Behandelingen Contact
© Pieris Napi / Michel Pinxt / maart 2010 -